Makinenizi Güvenli Modda Açın .. - (Resimli ve Flash Anlatım)
1 sayfadaki 1 sayfası
Makinenizi Güvenli Modda Açın .. - (Resimli ve Flash Anlatım)
Güvenli Mod Nedir ?
Güvenli Mod Bilgisayarınızın Güvenliği Açısından Önemli Bir Ayardır .. Mesela Makinenize Bir Virüs Bulaştı Normal Modda Tarama Yaptınız Buldugu Virüsleri Sildi Ama Tarayamadığı dosyalar olucaktır .. Bu Dosyaları Tarayıp temizleme yapar .. ve daha birçok güvenlik açısından önemli rol oynar ..
Ayarlaması Nasıl Yapılır ?
[center]Sizin İçin Hazırladığım Flash ve Resimli anlatımla makinenizi güvenli modda açmayı öğreniceksiniz .. Uygulamayı anlama Açısından Flash anlatımdan Öğrenmenizi Tavsiye Ederim .. Daha sonra Resimlerede Bakarsınız ..
= Flash Anlatım =
Flash anlatımı Birşey İndirmeden İzliyorsunuz .. Size Sadece izleme linki Vereceğim ..
[size=7]Mirror1 : [/size][Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
= Resimli Anlatım =
Resimlere tıklayarak Büyültebilirsiniz ..
[center]
= Yazıyla Anlatım =
Başlat/Çalıştır Adresine Gidiyoruz .. Çıkan yere " msconfig " yazıyoruz .. (tırnak işaretleri yok ..) Gelen Pencerede BOOT.INI Sekmesinden /SAFEBOOT u işaretliyoruz ve Tamama Tıklıyoruz İşlemleri Etkinleştirmek İçin Makinemizi Yeniden Başlatmak İçin Uyarı Gelicektir Evete Tıklıyoruz .. Makinemiz açıldıgında Güvenli Modda Çalışacaktır .. Güvenli Moddan Çıkmakda aynı Şekilde Başlat/Çalıştır çıkan yere msconfig BOOT.INI sekmesinden /SAFEBOOT un işaretini kaldırıyoruz .. tamama basıp makinemizi yeniden başlatıyoruz ..
[size=12]Kolay Gelsin İyi Çalışmalar ..
[/size]
[/center]Güvenli Mod Bilgisayarınızın Güvenliği Açısından Önemli Bir Ayardır .. Mesela Makinenize Bir Virüs Bulaştı Normal Modda Tarama Yaptınız Buldugu Virüsleri Sildi Ama Tarayamadığı dosyalar olucaktır .. Bu Dosyaları Tarayıp temizleme yapar .. ve daha birçok güvenlik açısından önemli rol oynar ..
Ayarlaması Nasıl Yapılır ?
[center]Sizin İçin Hazırladığım Flash ve Resimli anlatımla makinenizi güvenli modda açmayı öğreniceksiniz .. Uygulamayı anlama Açısından Flash anlatımdan Öğrenmenizi Tavsiye Ederim .. Daha sonra Resimlerede Bakarsınız ..
= Flash Anlatım =
Flash anlatımı Birşey İndirmeden İzliyorsunuz .. Size Sadece izleme linki Vereceğim ..
[size=7]Mirror1 : [/size][Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
= Resimli Anlatım =
Resimlere tıklayarak Büyültebilirsiniz ..
[center]
= Yazıyla Anlatım =
Başlat/Çalıştır Adresine Gidiyoruz .. Çıkan yere " msconfig " yazıyoruz .. (tırnak işaretleri yok ..) Gelen Pencerede BOOT.INI Sekmesinden /SAFEBOOT u işaretliyoruz ve Tamama Tıklıyoruz İşlemleri Etkinleştirmek İçin Makinemizi Yeniden Başlatmak İçin Uyarı Gelicektir Evete Tıklıyoruz .. Makinemiz açıldıgında Güvenli Modda Çalışacaktır .. Güvenli Moddan Çıkmakda aynı Şekilde Başlat/Çalıştır çıkan yere msconfig BOOT.INI sekmesinden /SAFEBOOT un işaretini kaldırıyoruz .. tamama basıp makinemizi yeniden başlatıyoruz ..
[size=12]Kolay Gelsin İyi Çalışmalar ..
[/size]
[/center]
1 sayfadaki 1 sayfası